Weerbericht:
Perioden met zon, morgen bewolkt en in de noordelijke helft af en toe regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Getuige achtervolgt doorrijder aanrijding letsel

Toegevoegd: 09-03-2007, 15.48 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De politie heeft donderdag de 51-jarige dader van een aanrijding met doorrijding kunnen aanhouden dankzij een oplettende getuige.

Rond drie uur reed de man in een busje met aanhanger over de Rembrandtlaan in zijn woonplaats Vlissingen toen hij door onbekende oorzaak twee fietsers raakte. Eén van de twee fietsers, een 68-jarige Vlissingse kwam ten val en liep letsel op aan haar enkel.

De 51-jarige reed door zonder zijn identiteit bekend te maken. Een oplettende getuige achtervolgde de doorrijder en zorgde er zodoende voor dat de politie hem even later aan kon houden in de Edisonstraat in Goes.

De man werd na verhoor weer in vrijheid gesteld. Het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis in Vlissingen gebracht. De fiets van de vrouw raakte beschadigd.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750