Weerbericht:
Geleidelijk meer bewolking, vanavond en morgen af en toe (mot)regen
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Brandweer dicht gaslek in Schoondijke

Toegevoegd: 07-09-2021, 23.05 uur
Het gaslek was in de Sasput ontstaan.
Het gaslek was in de Sasput ontstaan.
© Foto: Brandweer Breskens
Door: Remi Mesu

SCHOONDIJKE - De brandweer is dinsdagochtend uitgerukt voor een gaslek in Schoondijke. Ter plaatse konden de brandweerlieden een tijdelijke oplossing maken voor het lek.


De brandweer van Breskens werd rond 10.45 uur gealarmeerd voor een gaslekkage in de Sasput in Schoondijke. Eenmaal ter plaatse konden de brandweermedewerkers het gat dichten waarna metingen werdenn uitgevoerd in afwachting van netbeheerder DNWG. Toen de beheerder arriveerde werd de situatie overgedragen.

Het is niet de eerste keer deze week dat er in Schoondijke een gaslek is ontstaan. Bij graafwerkzaamheden die maandag plaatsvonden in de Lange Heerenstraat was toen een huisaansluiting geraakt.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren