Weerbericht:
Zonnige perioden, in het zuidoosten meer bewolking en kans op lichte regen
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 13 km

Wijkagenten Reimerswaal waarschuwen voor pinpasfraude

Toegevoegd: 07-09-2021, 23.41 uur
Wijkagenten Reimerswaal waarschuwen voor pinpasfraude
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

KRUININGEN - De politie waarschuwt inwoners van de gemeente Reimerswaal voor pinpasfraude die plaats zou vinden. Recent zouden twee personen slachtoffer zijn geworden van de fraude.


Bij de fraude komen personen aan de deur die zich voordoen als bankmedewerker. Zij proberen door middel van een smoes de pinpas en pincode van het potentiele, voornamelijk oudere, slachtoffer in handen te krijgen. Volgens de wijkagenten is het een landelijk fenomeen dat zich nu dus recent bij twee personen in Reimerswaal ook voordeed.

De agenten waarschuwen inwoners van Reimerswaal nu om nooit hun pinpas of pincode af te geven aan iemand aan de deur. Ook geeft de politie aan dat banken nooit om pincodes of pinpassen zullen vragen. Mochten er personen aan de deur komen met dergelijke verzoeken, dan raden de wijkagenten mensen aan om 112 te bellen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren