Weerbericht:
Wolkenvelden, ook zon en kans op een bui
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 13 km

Traumahelikopter landt op strand in Yerseke

Toegevoegd: 08-09-2021, 18.00 uur
De traumahelikopter op het strand bij Yerseke.
De traumahelikopter op het strand bij Yerseke.
© Foto: Manfred Berrevoets
Door: Manfred Berrevoets

YERSEKE - De hulpdiensten zijn woensdagmiddag groot uitgerukt voor een melding van een reanimatie op het strandje langs de Burenpolderweg in Yerseke. Het slachtoffer is met spoed overgebracht naar een ziekenhuis.


De melding werd rond 16.35 uur gedaan waarna er direct twee ambulances en een traumahelikopter werden opgeroepen. Ook de brandweer werd ter assistentie gevraagd omdat de gewonde op het strand lag. Volgens omstanders was er iemand in het water onwel geworden.

De hulpdiensten hebben de locatie afgeschermd met zeilen waarna de traumahelikopter op het strand landde. Hiervoor moest een groot deel van het strand worden ontruimd. Het slachtoffer is vervolgens met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Vanwege het mooie weer waren er enkele honderden mensen aanwezig op het strand.  


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren