Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Brandweer rukt uit voor aangebrande broodjes

Toegevoegd: 10-09-2021, 17.22 uur
De brandweer rukte uit voor de melding.
De brandweer rukte uit voor de melding.
© Foto: Brandweer Stavenisse
Door: Remi Mesu

STAVENISSE - De brandweer is vrijdag uitgerukt voor een brandgerucht in Stavenisse. Bij een woning in het dorp zouden mensen een rookmelder horen piepen. Ook kwam er rook uit het raam.


De brandweer van Stavenisse werd rond 07:15 uur gealarmeerd voor het brandgerucht in de Wilhelminastraat in Stavenisse. Bij de woning in de straat was een piepende rookmelder te horen en kwam er rook uit het raam.

Toen de brandweerlieden polshoogte gingen nemen, bleek dat de melding meeviel. In de woning bleken wat broodjes te zijn aangebrand waardoor de rook ontstond. Hierop kon de brandweer terugkeren naar de kazerne.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
mar (11-9-2021 om 18:03)
Zouden ze dan eerst eens niet aanbellen bij de bewoner(s) . Niets aan de hand, als mijn zus pannenkoeken bakte dan ging ie altijd af en bij de scholen stonden ze onder de melder te roken.
Cookie-instellingen beheren