Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 5 km

Jongen aangehouden voor vernielen caravan

Toegevoegd: 11-09-2021, 10.17 uur
Jongen aangehouden voor vernielen caravan
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

WOLPHAARTSDIJK - De politie heeft vrijdag een 16-jarige jongen uit Middelburg aangehouden op een camping in Wolphaartsdijk. Hij wordt ervan verdacht vernielingen te hebben gepleegd aan een caravan op de camping.


Rond 13.00 uur kreeg de meldkamer alarmeringen binnen van campinggasten dat een jongen wilde inbreken in een caravan. Na een korte zoektocht zagen de campinggasten de jongen en hielden hem aan. Agenten gingen ter plaatse en hoorden het verhaal aan. De jongen gaf direct toe dat hij niet aan het inbreken was, maar dat hij vernielingen had gepleegd. De mogelijke aanleiding voor de vernieling was een eerder conflict dat de jongen gehad zou hebben met de bewoners van de betreffende stacaravan op de camping.

De getuigen droegen de aangehouden verdachte over aan de politie. Agenten brachten hem vervolgens naar een politiecellencomplex. Daar is hij inmiddels gehoord door de politie. Na het afleggen van een verklaring is de Middelburger ’s avonds weer in vrijheid gesteld.

Door de politie zijn getuigen gehoord. Ook werd een aangifte opgenomen van de vernieling. Bij de vernieling ontstond schade aan de deuren van de caravan. Van het incident wordt door de politie proces-verbaal opgemaakt, dat wordt overgedragen aan een officier van justitie die de verdere afhandeling bepaalt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Grote Smurf (11-9-2021 om 13:33)
En nu mogen de ouders van de jongen met geld op de proppen komen. Conflicten praat je uit en als de ander niet wil luisteren dan sta je erboven. In ieder geval heb je dan jouw mening gegeven. Dit soort praktijken zoals het bezit van een ander slopen vanwege een meningsverschil zijn zo kansloos net als die nutteloze vechtpartijen waar niemand wat van opsteekt. En al helemaal primitief ontspoord ben je als je met wapens op zak de straat op gaat.
EM (11-9-2021 om 12:50)
Hij begint zijn carriere goed ....
Cookie-instellingen beheren