Weerbericht:
Overwegend bewolkt en af en toe (mot)regen
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 9 km

Auto rijdt achterop caravan in file A58

Toegevoegd: 11-09-2021, 14.28 uur
Het ongeluk gebeurde vlak voor de brug over het Schelde-Rijnkanaal.
Het ongeluk gebeurde vlak voor de brug over het Schelde-Rijnkanaal.
© Foto: Remi Mesu
Door: Remi Mesu

RILLAND - Een personenauto is zaterdag op de A58 bij Rilland achterop een auto met caravan gebotst. Het ongeluk gebeurde net voor de brug over het Schelde-Rijnkanaal. Er is één persoon lichtgewond geraakt.


Het ongeluk gebeurde rond 11.40 uur op de A58 richting Vlissingen. Ter hoogte van de brug over het Schelde-Rijnkanaal was een file ontstaan door de afsluiting van de A58. Een personenauto kwam volgens de politie met hoge snelheid op de file afgereden en botste hard achterop een auto met een caravan. Voor het ongeluk werd de politie en ambulancedienst opgeroepen. Ook moest de brandweer ter plaatse komen om te assisteren.

De bestuurder van de auto die achterop de caravan botste is ter controle naar het ziekenhuis gebracht. De eigenaren van de caravan kwamen met de schrik vrij. Een berger moest ter plaatse komen om de drie voertuigen af te voeren. Om de bergingswerkzaamheden veilig te laten verlopen werd een rijbaan afgesloten. Hierdoor werd de bestaande file nog langer dan het al was.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Joris (11-9-2021 om 23:38)
@Jan: Ik dacht hetzelfde. Zo'n grote witte bak zie je niet over het hoofd als je met het verkeer bezig bent, dus telefoon.
Koos P. (11-9-2021 om 23:32)
Dat zag ik dus onderweg naar Belgiƫ. De terugreis maar via de Westerscheldetunnel gepland, die was tolvrij vandaag. De A58 had volgens Google zeker een uur vertraging. Je zal er maar staan.
jan (11-9-2021 om 14:55)
laat me raden : hij zat te bellen. arme vakantie gangers met hun mooie caravan
Cookie-instellingen beheren