Weerbericht:
Wolkenvelden. Overdag perioden met zon en droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Goese winkeldief door het lint na aanhouding

Toegevoegd: 11-09-2021, 14.28 uur
Goese winkeldief door het lint na aanhouding
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

GOES - Een 33-jarige Goesenaar is aangehouden voor diefstal bij een winkel in zijn woonplaats. De man werd betrapt waarop de politie in kennis werd gesteld door het winkelpersoneel.


Agenten kwamen ter plaatse in de winkel aan de Westhavendijk en troffen de verdachte in een aparte ruimte in de winkel. De man was rustig en gaf volgens de politie netjes antwoord op de vragen die de agenten hem stelden. Toen een getuige langsliep en een verklaring wilde afleggen over wat hij had gezien zou de man volledig door het lint zijn gegaan.

Hij zou volgens de politie van zijn stoel zijn geschoten waarop het leek alsof hij de getuige ging aanvallen. De agenten konden dat voorkomen waarop de woede van de man zich op hen gericht werd. De winkeldief zou wild om zich heen hebben geslagen en zou zelfs geprobeerd hebben een agent te verwurgen.

Nadat de agenten de man met zijn tweeën onder controle hadden gekregen is hij geboeid overgebracht naar een politiecellencomplex. Daar is hij in verzekering gesteld. Hij zit nog vast en wordt gehoord over de strafbare feiten die hij heeft begaan.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mijn mening (11-9-2021 om 19:23)
Van mij mag de politie in zo'n geval best schieten of de wapenstok gebruiken. Timsalabim zal het niet met mij eens xijn denk ik.
Cookie-instellingen beheren