Weerbericht:
Vrij warm weekeinde met af en toe onweersbuien
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 29 km

Brandweerman korps Goes onderscheiden

Toegevoegd: 09-03-2007, 21.15 uur
Door: Roland de Jong
GOES - Burgemeester D.J. Van der Zaag van de gemeente Goes heeft vrijdag-avond een brandweerman van het korps Goes in het zonnetje gezet.

Tijdens de jaarlijkse korpsavond in de 'Goederenloods' in Goes gaf Van der Zaag de 55-jarige J.J. Huisson van de blusgroep 's-Heer Arendskerke een koninklijke onderscheiding. Huisson gaat sinds de huldiging door het leven als Lid in de Orde van Oranje Nassau.

De brandweerman, die in het dagelijks leven schilder is van beroep, kreeg de onderscheiding vanwege zijn jarenlange, vrijwillige inzet voor het brandweer-korps Goes. Huisson was vijfentwintig jaar lid van de brandweer in de rang
van Hoofdbrandwacht.

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren