Weerbericht:
Zacht en zonnig najaarsweer, tot vrijdagavond droog
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 7 km

Persoon bekneld bij ongeluk Middelburg

Toegevoegd: 11-09-2021, 21.54 uur
Meerdere hulpdiensten kwamen ter plaatse.
Meerdere hulpdiensten kwamen ter plaatse.
© Foto: Politie Zeeland-West Brabant
Door: Remi Mesu

MIDDELBURG - Bij een ongeluk in Middelburg is zaterdag een persoon bekneld geraakt. Het slachtoffer is uiteindelijk met spoed naar het ziekenhuis gebracht.


Het ongeluk gebeurde rond 12.20 uur op de Nieuwe-Vlissingseweg bij Middelburg ter hoogte van de kruising met de Stromenweg. Twee voertuigen raakten daar volgens de politie met elkaar in botsing. Een bestuurster was bij het ongeluk bekneld geraakt, de brandweer moest eraan te pas komen om haar los te knippen. 

Eenmaal uit de auto gehaald werd het slachtoffer overgeplaats naar een ambulance. Daarna werd de vrouw met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De traumahelikopter was ook opgeroepen voor het ongeluk maar hoefde niet meer ter plaatse te komen. De beide voertuigen zijn door een bergingsbedrijf getakeld. Om te zorgen dat de hulpdiensten veilig hun werk konden doen, was de Nieuwe Vlissingseweg enige tijd afgesloten richting Middelburg.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jos (13-9-2021 om 09:54)
Ik woon ook aan de Nieuwe Vlissingseweg en er wordt hier geracet als een idioot. Het lijkt soms net Zandvoort. Totaal gestoord. Ik heb nog nooit een politie-controle gezien of een überhaupt een politiewagen gezienn. Er schijnen camera's te staan ter controle, maar of deze ook aan staan lijkt me heel sterk. Nieuwe Vlissingseweg is een racebaan. En wat dacht je van de herrie dat die auto's, vrachtwagens en landbouwvoertuigen produceren. Een groot geluidscherm over de totale lengte zou weleens tijd worden.
Emergo (12-9-2021 om 20:10)
@Verel Als ze zo nodig moeten waarom dan niet naar de A58 i.p.v. bewoners met hun rotherrie lastig te vallen.
Verel (12-9-2021 om 13:29)
@joris Ze hebben eergisteren nog staan laseren op de nieuwe vlissingse en tussen 10 en 12 (savonds) wemelt het er van de politie die stiekem achter je komt rijden. Ze letten er echt wel op hoor. Ik ben ook geen fan van die lelijke koekblikken op de weg maar die jongens hebben toch ook gewoon een goeie plek nodig om zich ff lekker uit te leven.
Ans (12-9-2021 om 09:37)
@joris doe ff normaal met je vooroordeel. De vrouw had waarschijnlijk een epileptische aanval. Dus niks straatrace...
Joris (11-9-2021 om 22:48)
Nieuwe Vlissingseweg? Ideale rechte stuk voor de straatracerij. Wat moet je anders op je vrije zaterdagmiddag met je misvormde Seatje of Honda met goedkope spoilertjes, donkere raampjes, amper dempende uitlaat en kleine velgjes? Zal wel legaal zijn allemaal, oom agent laat ze tenminste lekker scheuren.
Cookie-instellingen beheren