Weerbericht:
Buien en in de kustprovincies af en toe zware windstoten
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Fietser die motoragent uitdaagt met telefoon verliest achtervolging

Toegevoegd: 11-09-2021, 21.58 uur
Fietser die motoragent uitdaagt met telefoon verliest achtervolging
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

MIDDELBURG - Een fietser die zaterdag op Walcheren een motoragent aan dacht te kunnen in een achtervolging heeft alsnog een boete gekregen. De bestuurder van de fiets daagde de agent uit door te laten zien dat hij met zijn telefoon in zijn hand fietste.


De fietser trok de aandacht van de motoragent toen hij triomfantelijk aan de motorrijder liet zien dat hij met zijn telefoon in de hand aan het fietsen was toen hij het fietstunneltje in reed. De motoragent was volgens de politie echter goed bekend in de omgeving waardoor de fietser snel was bijgehaald.

De weggebruiker probeerde nog de wijk uit te vluchten, maar moest toch het onderspit delven tegen de motor van de agent. Toen de fietser eenmaal staande was gehouden, kreeg hij alsnog een boete voor het besturen van een voertuig terwijl hij zijn telefoon gebruikte. 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
willem (12-9-2021 om 03:56)
boete kan niet hoog genoeg zijn totaal geen respct van dat joch. mooie actie van de agent.
Joris (11-9-2021 om 23:36)
@Michel: En de fiets!
EM (11-9-2021 om 23:25)
Strak plan Michel ,en tweede proces verbaal omdat de snuggere fietser een vergeefse poging deed om, te vluchten ..hoe dom kun je dan zijn om te willen voor een motoragent
Joris (11-9-2021 om 22:41)
Zie alleen maar fietsende jeugd met een telefoon in de hand, soms zelfs bellende snorfietsers. Pakkans zo astronomisch klein dat de wet op het verbod van telefoon in de hand in het verkeer beter geschrapt kan worden. Voor automobilisten en truckers geldt hetzelfde. Iedereen ziet het behalve de politie. Als die het één keertje ziet is het gelijk wereldnieuws.
Marcel de Bruijn (11-9-2021 om 22:38)
Nou geweldig, nu is Nederland een stuk veiliger.
Michel (11-9-2021 om 22:22)
Telefoon ook gelijk vernietigen
Cookie-instellingen beheren