Weerbericht:
Vrij warm weekeinde met af en toe onweersbuien
Verkeersinformatie:
15 files van totaal 52 km

Getuigen verkeersruzie gezocht

Toegevoegd: 09-03-2007, 23.47 uur
Door: Politie Zeeland

WILHELMINADORP - Vrijdag omstreeks 07.45 uur werd op de Deltaweg bij Wilhelminadorp een 35-jarige automobilist uit Zierikzee met een zaklamp op zijn knie geslagen.

Hij reed over de Zeelandbrug en zag een automobilist meerdere auto’s inhalen, ondanks een inhaalverbod. Toen hij achter de 35-jarige reed en deze het kenteken wilde noteren, deed de bestuurder alle verlichting aan en ging heel dicht achter de 35-jarige rijden.

Nadat hij deze bij Kats had ingehaald en voor hem was gaan rijden, stapte hij bij de verkeerslichten op de Deltaweg bij Wilhelminadorp uit. Met een grote zaklamp in zijn handen opende hij het portier van de auto van de 35-jarige man en sloeg hem met de lamp hard op zijn knie.

Andere weggebruikers begonnen te claxonneren, waarna de onbekende met de lamp een zwaaiende beweging naar hen maakte en wegreed. De onbekende bestuurder reed in een zwarte Opel Frontera en de politie is op zoek naar getuigen van dit incident.

Zij kunnen zich melden bij het politiebureau in Zierikzee op bellen naar 0900-8844.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren