Weerbericht:
Bewolkt en regenachtig
Verkeersinformatie:
Geen files

Automobilist rijdt onder invloed van drugs over A58

Toegevoegd: 12-09-2021, 11.15 uur
Automobilist rijdt onder invloed van drugs over A58
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

S-HEER ARENDSKERKE - De politie heeft zaterdag op de A58 een 30-jarige man aangehouden die onder invloed van drugs achter het stuur zat. Ook bleek dat de bestuurder geen geldig rijbewijs bij zich had.


De man viel zaterdagmiddag door de mand bij een controle van de politie op de A58 ter hoogte van ’s-Heer Arendskerke. De bestuurder van het voertuig kon geen geldig rijbewijs overleggen. Tijdens de controle viel het de agenten op dat de man niet helemaal helder leek te zijn.

Hierop lieten de agenten de man een speekseltest waaruit bleek dat hij onder invloed van THC in zijn auto reed. De 30-jarige inwoner van Roosendaal moest vervolgens mee naar het politiebureau voor het afleggen van een verklaring. Een GGD-arts kwam ter plaatse om bij de man een bloedmonster af te nemen.

Het bloedmonster wordt opgestuurd naar het Nederlands Forensisch Instituut (NFI). Daar zal het nader onderzocht worden. Als de uitslag bekend is, neemt een officier van justitie een besluit over de verdere gevolgen voor de man. Voorlopig heeft de automobilist een rijverbod van 24 uur gekregen. Tijdens deze periode mag hij geen enkel voertuig besturen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren