Weerbericht:
Bewolkt, af en toe (mot)regen. Morgen af en toe zon
Verkeersinformatie:
11 files van totaal 43 km

Man aangehouden die personeel zorginstelling bedreigde

Toegevoegd: 12-09-2021, 11.22 uur
Man aangehouden die personeel zorginstelling bedreigde
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

GOES - Een 50-jarige man uit de gemeente Goes heeft zaterdagmiddag een medewerker van een zorginstelling bedreigd. De man is door de politie aangehouden en in verzekering gesteld. Hij zit nog vast voor verder verhoor.


De verdachte had volgens de politie eerder al een terreinverbod bij de zorginstelling in Goes gekregen vanwege de vele overlast die hij zou veroorzaken. Door medewerkers van de zorginstelling werd hij van het terrein af begeleid. Kennelijk werd de man daar erg boos om en bedreigde hij een van de medewerkers met een stuk hout.

De politie kwam ter plaatse na de alarmering van de zorginstelling en hield de man aan in de Oude Boomgaard in Kloetinge. De agenten brachten hem daarna over naar een politiecellencomplex. Daar zal hij zondag gehoord worden.


Locatie op de kaart

Laatste nieuwsvideo's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren