Weerbericht:
Peridoen met zon en kans op een bui.
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 27 km

Belgische automobiliste blaast meer dan drie keer boven limiet

Toegevoegd: 12-09-2021, 12.22 uur
Belgische automobiliste blaast meer dan drie keer boven limiet
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

AARDENBURG - De politie heeft zaterdag een Belgische automobiliste aangehouden die bij Aardenburg onder invloed achter het stuur zat. Het rijbewijs van de vrouw is daarop in beslag genomen.


De politie controleerde de 37-jarige vrouw rond 17.30 uur op de Oostburgseweg bij Aardenburg. De Belgische vrouw bleek 705 microgram alcohol per liter uitgeademde lucht te blazen. Dat is 3,5 keer meer dan de toegestane limiet. Hierop is haar rijbewijs in beslag genomen door de agenten.

Naast het in beslag genomen rijbewijs heeft de Belgische ook een algeheel rijverbod voor 24 uur opgelegd gekregen. Er is een proces-verbaal opgemaakt. Een officier van justitie bepaalt de verdere afhandeling van deze zaak.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
merien (13-9-2021 om 09:26)
gewoon de auto in beslag nemen en te koop aanbieden dan is ze voorlopig uitgereden
Peter Quest (13-9-2021 om 08:01)
Is daar iets vreemds aan? Ja schandelijk en levensgevaarlijk.
Cookie-instellingen beheren