Weerbericht:
Wolkenvelden. Overdag perioden met zon en droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Elektrische step in beslag genomen na achtervolging

Toegevoegd: 12-09-2021, 14.01 uur
Elektrische step in beslag genomen na achtervolging
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

MIDDELBURG - De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag een elektrische step in beslag genomen. De eigenaar had eerder al een keer een waarschuwing gekregen voor het gebruik van de step.


Agenten in Middelburg kwamen de bestuurder van de elektrische step in de nacht van zaterdag 11 op zondag 12 september tijdens een surveillanceronde tegen. Rond 01.30 uur zagen zij de man op de step voorbij rijden. Omdat niet alle elektrische steps op de openbare weg mogen rijden, besloten de agenten de man te controleren.

Op de Stationsstraat besloot de man weg te rijden van de agenten. Na een korte achtervolging te voet maakte de man echter de fout om vanaf de Loskade een brandgangetje in te rijden. De brandgang liep dood en de agenten konden de man bekeuren. De 25-jarige Middelburger vertelde de agenten dat hij wel wist dat de step niet op de openbare weg mocht, omdat dit hem al eerder was verteld door de politie. Toen kreeg hij een waarschuwing voor het rijden met de step. Nu kwam hij er niet met een waarschuwing vanaf; de agenten namen de step in beslag.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mike (12-9-2021 om 20:49)
Zo heeeee!
Adar Hitrock (12-9-2021 om 20:20)
Mag je niet eens meer op een stepje rijden tegenwoordig? Man man man
Harold (12-9-2021 om 20:08)
heel goed bedankt politie. En de pannenkoeken die dit zielig vinden... Gaan we nu mensen op niet goedgekeurde en onverzekerde voertuigen nu serieus goedkeuren?
Cees van Welij (12-9-2021 om 19:50)
Goed opgetreden. Als je wordt aangereden dan praat je wel anders en de man was al eerder gewaarschuwd. Nogmaals goed en duidelijke opgetreden.
Geert (12-9-2021 om 18:55)
Gewoon heel zielig dit. overal in Europa mag je op een step rijden. Ze zijn veiliger dan een e bike of scooter ,geen herrie schoon minder ruimte Etz .Maar hier is het weer gezeik. Verbied dan de winkels ze te verkopen scheelt de mensen een hoop geld!!!! Kl… land .
Karl (12-9-2021 om 18:38)
Keurig opruimen die rommel. Geven meer overlast dan veiligheid.
Cookie-instellingen beheren