Weerbericht:
Half tot zwaar bewolkt en een enkele bui. Overdag af en toe zon
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 17 km

Fietsendief op heterdaad betrapt in Middelburg

Toegevoegd: 13-09-2021, 09.24 uur
Fietsendief op heterdaad betrapt in Middelburg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Een 49-jarige man is vannacht in het centrum van Middelburg aangehouden nadat hij op heterdaad betrapt was tijdens een poging om een fiets te stelen.


Een oplettende getuige zag de man rond 01.10 uur op de binnenplaats van een wooncomplex aan de Pauwpoort aan een fiets rommelen. De politie werd gewaarschuwd en agenten kwamen direct ter plaatse. Zij troffen daar de omschreven verdachte aan bij een fiets. De man had gereedschap in zijn hand waarmee hij het slot van de fiets wilde verbreken.

De man werd op heterdaad aangehouden en zit vast voor verhoor.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bram (14-9-2021 om 01:29)
Steel een fiets van een "fietsendief" en.........hij wordt helemaal gek. Dus, vervelend vindt hij het wel !! Hoop dat hij er wat van leert !
Cookie-instellingen beheren