Weerbericht:
Enkele buien en eerst vrij veel wind. Morgen perioden met regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Man overleden Biggekerke, sprake van misdrijf

Toegevoegd: 13-09-2021, 09.57 uur - Update: 13-09-2021, 13.11 uur
Door: Roland de Jong

BIGGEKERKE - Bij een woning aan de Noordweg in Biggekerke is maandagochtend een dode man aangetroffen. Volgens de politie is er sprake van een misdrijf.


Rond 09.00 uur werden zowel de politie als de ambulancedienst gestuurd naar het adres aan de Noordweg waar later het stoffelijk overschot werd gevonden. Er is sprake van een erf waar naast een woning ook een theetuin en een brocantewinkel zijn gelegen. Rond 09.55 uur meldde de politie dat er vermoedelijk sprake was van een misdrijf en dat reeds een verdachte was aangehouden.

Een getuige meldt dat de aangehouden persoon een man was en dat hij door agenten uit de woning moest worden gepraat met behulp van een megafoon. Details over wat er precies is gebeurd heeft de politie echter nog niet gedeeld. "Op dit moment is het onderzoek in volle gang", aldus de politie. Inmiddels lopen meerdere personen in witte overalls over het afgezette terrein. Het onderzoek zal nog geruime tijd gaan duren.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren