Weerbericht:
Van tijd tot tijd onweersbuien. Morgenmiddag veel regen
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 12 km

Verdachte dodelijk geweldincident 36-jarige man

Toegevoegd: 13-09-2021, 12.22 uur
Door: Roland de Jong

BIGGEKERKE - De persoon die is aangehouden vanwege het fatale geweldincident vanochtend in Biggekerke is een 36-jarige man. Het slachtoffer is een 67-jarige mannelijke bewoner. Dat heeft de politie zojuist bekendgemaakt.


Even voor 09.00 uur kwam bij de hulpdiensten een melding binnen van een ernstig geweldsincident op een erf aan de Noordweg. Vervolgens werden meerdere politie-eenheden en de ambulancedienst naar het opgegeven adres gestuurd. Agenten troffen bij de woning de overleden man aan, volgens de politie een 67-jarige mannelijke bewoner.

Direct na de vondst van het stoffelijk overschot kon een 36-jarige man als verdachte worden aangehouden. Een getuige meldt dat de aangehouden persoon binnen was en door agenten uit de woning moest worden gepraat met behulp van een megafoon. De verdachte is ingesloten voor verhoor. De aanleiding voor het geweldsincident ligt volgens de politie vermoedelijk in de relationele sfeer.

De woning is afgezet voor het onderzoek. Forensische rechercheurs doen sporenonderzoek.  Inmiddels lopen meerdere personen in witte overalls over het afgezette terrein. Specialisten hebben met behulp van een drone het terrein afgezocht. Agenten hebben in de directe omgeving een buurtonderzoek gehouden. Het onderzoek ter plekke zal nog geruime tijd gaan duren.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Moeder (13-9-2021 om 14:08)
Heftig... Veel sterkte voor alle betrokkenen, vooral de nabestaanden.
Loes (13-9-2021 om 14:05)
Waarom kunnen mensen niet accepteren dat een relatie over is en waarom zo agressief. Paar levens zijn verwoest....alleen om gelijk te willen halen blijkbaar. Bah...steeds meer mensen raken echt compleet het pad kwijt...sterkte voor de familie
Cookie-instellingen beheren