Weerbericht:
Geleidelijk opklaringen, morgen vooral in het zuidoosten een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
11 files van totaal 38 km

Arrestatie na 10e keer zonder rijbewijs

Toegevoegd: 14-09-2021, 11.55 uur
Arrestatie na 10e keer zonder rijbewijs
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

SAS VAN GENT - Op de Westdam in Sas van Gent is maandagmiddag een 46-jarige man uit de gemeente Terneuzen aangehouden nadat hij voor de tiende keer was betrapt op het rijden zonder rijbewijs.


In de afgelopen acht jaar kreeg de man negen keer eerder een bekeuring voor het rijden zonder rijbewijs. Toen hij in augustus jongstleden voor negende keer werd betrapt, werd zijn personenauto al in beslag genomen. Dit maakte kennelijk niet dat de man zijn leven beterde want gisteren werd de man zogezegd opnieuw betrapt.

Nadat de man 's ochtends was betrapt, werd overleg gevoerd met de officier van justitie. Vervolgens werd besloten dat de man moest worden aangehouden, dat zijn auto wederom in beslag moest worden genomen en dat hij ook dit keer een proces-verbaal zou krijgen. Reden dus voor de politie om de 46-jarige man 's middags in te rekenen. Hij werd ingesloten in een politiecellencomplex en zit daar nog vast.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Johan (14-9-2021 om 14:46)
In 8 jaar tijd 10 keer aangehouden voor het rijden zonder rijbewijs. En in 2029 voor de 20e keer? Zou het niet mogelijk zijn om het verplicht op eigen kosten halen van een rijbewijs als straf op te leggen?
Michel (14-9-2021 om 14:22)
Sluit hem maar op voor 10 maanden
zeeuw (14-9-2021 om 12:39)
ze moeten gewoon iedere keer de boel als pakje terug geven plus boeten
Erik (14-9-2021 om 12:23)
Lekker hardleers, nu gewoon de sleutel van z'n cel in het kanaal gooien en niet meer naar omkijken. Je mag verwachten dat iemand van 46 jaar toch wel wat meer verstand in z'n kokosnoot heeft zitten.
EM (14-9-2021 om 12:17)
Rijd dan uiteraard onverzekerd rond ,goed dat hij opgepakt is je zal er maar een aanrijding mee hebben.
Cookie-instellingen beheren