Weerbericht:
Wolkenvelden, ook zon en kans op een bui
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 11 km

Man rijdt onder invloed drugs met auto door Goes

Toegevoegd: 14-09-2021, 18.00 uur
Man rijdt onder invloed drugs met auto door Goes
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

GOES - Een 22-jarige man uit de gemeente Borsele is maandagavond in Goes betrapt toen hij in zijn auto reed terwijl hij onder invloed van drugs verkeerde.


De man werd rond 19.45 uur onderworpen aan een controle. Dat gebeurde op de Anthony Fokkerstraat. Na het aanspreken van de bestuurder bleek dat deze geen legitimatiebewijs kon tonen. De politie stelde een nader onderzoek in en liet de automobilist ook een speekseltest doen om te kijken of hij verdovende middelen had gebruikt.

Uit de speekseltest kwam naar voren dat de man onder invloed was van THC, de werkzame stof in wiet. Na deze constatering is de man meegenomen naar het bureau. Daar is door een arts een bloedmonster afgenomen. Een medewerker van het Nederlands Forensisch Instituut (NFI) zal bekijken hoeveel drugs de man precies op had.

De officier van justitie neemt een nadere beslissing over de zaak als de definitieve uitslag van het bloedonderzoek bekend is. Voor nu kreeg de man een algeheel rijverbod van 24 uur.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kitty (14-9-2021 om 18:23)
Goede zaak zo rijden er nog vele.. die denken dat ze zo goed kunnen rijden maar juist gevaarlijk zijn onder invloed van die rommel vanaf bepaalde hoeveelheid
Cookie-instellingen beheren