Weerbericht:
Bewolkt en overwegend droog, morgen regen en vrij veel wind
Verkeersinformatie:
Geen files

Verdachte Biggekerke donderdag voorgeleid

Toegevoegd: 14-09-2021, 18.11 uur - Update: 14-09-2021, 19.02 uur
Politieagenten bij het erf aan de Noordweg gisterochtend.
Politieagenten bij het erf aan de Noordweg gisterochtend.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

BIGGEKERKE - De man die wordt verdacht van het om het leven brengen van een 67-jarige inwoner van Biggekerke gisteren bij diens woning, wordt donderdag voorgeleid aan de rechter-commissaris. Dat meldt de politie.


De hulpdiensten kregen volgens de politie maandag rond 08.50 uur een melding binnen van een ernstig geweldsincident op een erf aan de Noordweg in het Walcherse dorp. Ter plekke werd het levenloze slachtoffer gevonden. Op het terrein bevond zich ook nog de verdachte: een 36-jarige Middelburger. Hij kon al snel worden aangehouden. Volgens de PZC gaat het om de vriend van een dochter van het slachtoffer.

Na de arrestatie van de Middelburger werd zijn woning door rechercheurs doorzocht. Dit onderzoek is, evenals dat op de plaats delict in Biggekerke, inmiddels afgerond. De verdachte zit nog vast en wordt zogezegd donderdag voorgeleid, zo meldde de politie vanmiddag.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren