Weerbericht:
Van tijd tot tijd onweersbuien. Morgenmiddag veel regen
Verkeersinformatie:
14 files van totaal 42 km

Omgekomen motorrijder 41-jarige man

Toegevoegd: 15-09-2021, 08.31 uur
Het slachtoffer - een 41-jarige man - overleed ter plekke.
Het slachtoffer - een 41-jarige man - overleed ter plekke.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

ARNEMUIDEN - De motorrijder die gisteren om het leven kwam bij een ongeluk op de Langeweg (N665) tussen Arnemuiden en Nieuw- en Sint Joosland is een 41-jarige man uit Lewedorp. Dat heeft de politie zojuist bekendgemaakt.


Het slachtoffer kwam rond 14.30 uur in de bocht bij de kruising met de Binnendijk in botsing met een personenauto. De motorrijder kwam ten val en overleed ter plaatse. De bestuurder van de auto, een 57-jarige man, bleef ongedeerd. Hij heeft tegenover de politie een verklaring afgelegd.

De weg was gisteren tot in de avond afgesloten vanwege sporenonderzoek. Over de uitkomsten van dat onderzoek - en dus ook de toedracht van het noodlottige ongeval - is overigens nog niets naar buiten gebracht.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AT (15-9-2021 om 17:49)
@Grote smurft. Overduidelijk over het hoofd gezien? Ok basis van een paar foto's kan jij dat beoordelen? Laat onderzoek en beoordeling aan anderen over en ga hier geen beschuldigende vingers wijzen. Voor alle betrokkenen is dit erg genoeg. Of het komt door een fout, of een ongelukkige samenloop (bijvoorbeeld onwelwording), ze zullen het al zwaar genoeg hebben. Toon hier je medeleven en laat wat je zelf denkt over de oorzaak achterwege. Heel veel sterkte voor de nabestaanden.
Grote Smurf (15-9-2021 om 11:37)
Heel veel sterkte toegewenst aan de nabestaanden. Als ik het zo zie waar de auto van rechtsvoor is geraakt dan is het overduidelijk dat de auto linksaf is afgeslagen richting binnendijk en hierbij de tegemoetkomende motorrijder over het hoofd heeft gezien. Dan rest de vraag hoe hard de motor heeft gereden. De uitkomst wordt hiermee helaas niet anders. Iedereen maakt fouten en het is verschrikkelijk als je dit als nabestaande te horen krijgt.
Cookie-instellingen beheren