Weerbericht:
Vandaag droog, morgen regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Steen naar auto gegooid bij school in Kloetinge

Toegevoegd: 16-09-2021, 14.37 uur
Steen naar auto gegooid bij school in Kloetinge
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

KLOETINGE - Bij een basisschool in Kloetinge heeft vanmiddag een ruzie plaatsgevonden waarbij vermoedelijk met een steen naar een auto is gegooid. Dat meldt de politie op social media.


De melding van het incident kwam kort voor 14.20 uur binnen en vond volgens de politie plaats bij een school aan de Zomerweg. De politie laat weten dat bij het incident niemand gewond is geraakt. Na het incident gaf de politie een persalarm uit van een mogelijke schietpartij maar daarvan bleek gelukkig geen sprake te zijn.

De zaak wordt nog verder onderzocht.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
merien (16-9-2021 om 16:08)
ze moeten geen steen gooien naar die aso figuren die door het dorp racen maar gewoon met scherp op die klootzakken schieten
Cookie-instellingen beheren