Weerbericht:
Overdag eerst zon, vanaf vanavond bewolkt en van tijd tot tijd (mot)regen
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 29 km

Politie doet onderzoek naar ruzie bij basisschool Kloetinge

Toegevoegd: 16-09-2021, 19.03 uur
Politie doet onderzoek naar ruzie bij basisschool Kloetinge
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

KLOETINGE - De politie heeft donderdag in Kloetinge een man gearresteerd voor bedreiging van een vrouw. De politie onderzoekt wat zich heeft afgespeeld.


Rond 14.15 uur kwam er bij de politie een melding binnen van een vechtpartij in de buurt van de lokale basisschool. Mogelijk zou hierbij een man met een vuurwapen in zijn broeksband rondlopen. Ook zou er een steen naar een auto zijn gegooid.

Toen agenten ter plaatse kwamen vertelde een vrouw dat ze was bedreigd. De 47-jarige vrouw uit Goes deed nadien aangifte op het politiebureau. In de Zomerstraat werd een 46-jarige man uit Goes aangehouden. Hij is voor verder onderzoek naar een politiecellencomplex gebracht. De man wordt donderdag verhoord.

De politie heeft bij de man en in zijn auto tevergeefs naar een mogelijk vuurwapen gezocht. Er zijn verder geen aanwijzingen gevonden dat hij daadwerkelijk een vuurwapen bij zich had. De schoolleiding is over het incident geïnformeerd.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren