Weerbericht:
Vandaag droog, morgen regen
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Vrachtwagen gekanteld bij Kruiningen

Toegevoegd: 17-09-2021, 20.52 uur
Door: Roland de Jong

KRUININGEN - Op de Oomshoekseweg bij Kruiningen is vrijdagavond een vrachtwagen met uien gekanteld. De chauffeur van het voertuig is gewond geraakt.


De truck raakte rond 19.25 uur in de berm om vervolgens weg te glijden in een slootje. Dat zou zijn gebeurd tijdens een inhaalactie. Na de melding werden zowel de politie als de brandweer als de ambulancedienst gewaarschuwd. De chauffeur van de vrachtwagen is per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis.

De eigenaar van de vrachtauto is momenteel met een bergingsbedrijf in overleg over het takelen van het gevaarte. De weg is ter plekke afgesloten voor het overige verkeer.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Peter (18-9-2021 om 09:41)
Een hele klus voor bergingsbedrijf de Moor uit Goes
Loes (17-9-2021 om 21:04)
Dat inhalen kon je al inschatten met volle bak door de berm doordat er andere truck stond op de weg dat het niet ging lukken.
Cookie-instellingen beheren