Weerbericht:
Enkele buien en eerst vrij veel wind. Morgen perioden met regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Woningbrand Jasmijnstraat ‘s-Gravenpolder

Toegevoegd: 18-09-2021, 01.38 uur
Door: Roland de Jong

'S-GRAVENPOLDER - In de Jasmijnstraat in 's-Gravenpolder heeft vrijdagavond brand gewoed op het balkon van een rijtjeswoning. Bij de brand raakte niemand gewond.


Rond 21.30 uur werd alarm geslagen over de brand. In eerste instantie werd alleen de tankautospuit van de post 's-Gravenpolder opgeroepen maar al snel volgde ook een oproep voor de ladderwagen uit Goes en de tankautospuit van de brandweer Kapelle. Er werd opgeschaald naar middelbrand maar éénmaal ter plekke constateerde de bevelvoerder van de 's-Gravenpolderse blusploeg al snel dat de andere voertuigen niet nodig waren.

De bevelvoerder kon al snel na het ter plaatse komen het sein 'brand meester' geven. De woning is door de brandweer geventileerd. Andere woningen zijn gecontroleerd op rookverspreiding, zo meldde de Veiligheidsregio Zeeland (VRZ) vrijdagavond.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren