Weerbericht:
Vandaag veel zon en zomers warm. Donderdag (onweers)buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Personen te water na omslaan bootje

Toegevoegd: 10-03-2007, 13.51 uur
Door: Roland de Jong

GEERSDIJK - Op het Veerse Meer is zaterdagmiddag rond half één een bootje omgeslagen. Twee personen en een hond raakten te water.

Een tankautospuit van de brandweer in Kamperland, de Veerse reddingboot van de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij, twee ambulances van de RAV Zeeland en de Rotterdamse traumahelikopter Lifeliner 2 rukten uit om de slachtoffers hulp te bieden.

Met behulp van de reddingboot John Stegers werden een man, een vrouw en een hond aan wal gebracht bij de Geersdijksekaai in Geersdijk. Eén van de slachtoffers zou water binnen hebben gekregen. De vrouw raakte onderkoeld. De hond heeft het ongeluk niet overleefd.

Hoe het bootje om heeft kunnen slaan is niet duidelijk.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren