Weerbericht:
Vandaag droog, morgen regen
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Terreinvoertuigen ingezet voor incidenten op strand

Toegevoegd: 18-09-2021, 12.27 uur
De inzet van de KNRM in Westkapelle.
De inzet van de KNRM in Westkapelle.
© Foto: KNRM Westkapelle
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Op de stranden van Renesse en Westkapelle zijn hulpverleners vrijdag personen te hulp geschoten die medische hulp nodig hadden.


Rond 11.40 uur werd alarm geslagen over een persoon die op het strand bij Renesse ter hoogte van strandpaviljoen Corazon onwel was geworden. Zowel de ambulancedienst als een strandjeep van de brandweer Burgh-Haamstede werden opgeroepen maar na behandeling bleek verder vervoer niet noodzakelijk.

De bemanning van het kusthulpverleningsvoertuig van de KNRM in Westkapelle werd rond 17.20 uur opgeroepen. Op het strand bij Westkapelle bevond zich volgens de reddingmaatschappij iemand die niet meer zelfstandig terug kon keren naar zijn vakantieverblijf. Samen met de eveneens opgeroepen ambulancemedewerkers is de patiënt teruggebracht naar zijn hotel.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren