Weerbericht:
Bewolkt, in het noorden wat regen. Morgen enkele buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Dode man Vlissingen komt uit Barendrecht

Toegevoegd: 18-09-2021, 22.00 uur
In de brandgang werden vrijdag sporen veiliggesteld.
In de brandgang werden vrijdag sporen veiliggesteld.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De man die vrijdagochtend dood werd gevonden in een brandgang in Vlissingen heeft in tegenstelling tot eerdere berichten wel degelijk een vaste woon- of verblijfplaats. Dat heeft de politie vanavond gemeld.


In eerste instantie meldde de politie dat het 23-jarige slachtoffer geen vaste woon- of verblijfplaats had. Vanavond meldde de politie dat inmiddels duidelijk is geworden dat hij een vast adres had in Barendrecht. Meer details over de zaak heeft de politie nog niet gemeld. Voor zover bekend is er nog altijd niemand aangehouden als verdachte.

Het slachtoffer werd vrijdag rond 06.50 uur gevonden in een brandgang tussen de President Rooseveltlaan, de Adriaen van de Vennestraat en de Ambrosius Bosschaertstraat. Al snel bleek dat de hulpdiensten niets meer voor hem konden doen. Inmiddels doet een Team Grootschalige Opsporing (TGO) van de politie onderzoek naar de zaak.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jtg (19-9-2021 om 11:30)
Klopt EM me2, nogmaals sterkte voor familie en nabestaanden
Andre (19-9-2021 om 02:36)
@EM, Ik denk dat de politie dat ook wil weten.
EM (18-9-2021 om 22:26)
Wil weleens weten waarom deze jongeman dood is ,gelet de leeftijd en hoop dat de politie nu eerder berichten naar de pers laat uit gaan die kloppen ..wens de familie zeer veel sterkte toe.
Cookie-instellingen beheren