Weerbericht:
Vandaag veel zon en zomers warm. Donderdag (onweers)buien
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 15 km

Hevige middelbrand in 's-Gravenpolder

Toegevoegd: 10-03-2007, 20.19 uur
Door: Brandweer Goes

'S-GRAVENPOLDER - Zaterdagmiddag kort na vier uur werd het Goese brandweerkorps gealarmeerd in verband met een woningbrand in de Populierenstraat in 's-Gravenpolder.

De post 's-Gravenpolder van de Borselse brandweer was een kleine 6 minuten eerder al gealarmeerd. Toen die eenheid ter plaatse kwam was er sprake van grote rookontwikkeling en werd opgeschaald conform de procedure 'middelbrand'.

Daarop werden door de Gezamenlijke Meldcentrale Zeeland (GMZ) zowel de Goese autoladder als een tankautospuit van de post Goes gealarmeerd. Toen die beide voertuigen ter plaatse kwamen had de 's-Gravenpolderse eenheid het vuur al aardig onder controle weten te krijgen.

Daarvoor werden twee stralen hogedruk ingezet. De bemanning van de Goese tankautospuit werd ingezet om de naastgelegen woning te controleren op een mogelijk doorslag van het vuur. Daarvan bleek echter geen sprake te zijn.

Met de Goese autoladder werd (o.a. met de warmtebeeldcamera) de situatie van bovenaf bekeken, maar ook dat leverde geen verontrustend beeld op. Wel werd nog een ambulance opgeroepen omdat één bewoner door medisch personeel nagekeken moest worden.

De politie was met enkele eenheden ter plaatse om het massaal toegestroomde publiek op afstand te houden. Een slaapkamer op de 1e verdieping van de woning brandde totaal uit. De overige vertrekken liepen zware roet- en rookschade op.

Over de oorzaak van de brand is nog niets bekend.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren