Weerbericht:
Zacht en zonnig najaarsweer, tot vrijdagavond droog
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Auto uitgebrand op bedrijventerrein Rilland

Toegevoegd: 19-09-2021, 01.17 uur
Auto uitgebrand op bedrijventerrein Rilland
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

RILLAND - Op bedrijventerrein De Poort in Rilland is zaterdagavond een personenauto volledig in vlammen opgegaan. De brandweer heeft de brand geblust.


De melding van de autobrand werd rond 21.30 uur gedaan. Hierop werd de blusploeg van Krabbendijke met spoed ter plekke gestuurd. De brandweerlieden waren op dat moment al op pad want rond 21.05 uur was ook een autobrand gemeld op de A58. Hier bleek echter alleen sprake te zijn van een forse olielekkage. De brandweer van Kruiningen heeft dit incident afgehandeld.

De auto die in brand stond op het bedrijventerrein brandde volledig uit. Over het ontstaan van de brand is niets bekend.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren