Weerbericht:
Zacht en zonnig najaarsweer, tot vrijdagavond droog
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 8 km

Duizenden euro's cash en drugs in auto Krabbendijke

Toegevoegd: 19-09-2021, 09.42 uur
Duizenden euro's cash en drugs in auto Krabbendijke
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

KRABBENDIJKE - Bij een verkeerscontrole hebben agenten zaterdag aan het begin van de avond in Krabbendijke een 34-jarige Bergenaar aangehouden. De man had drugs en een flinke som geld in zijn auto liggen.


De verdachte werd rond 18.40 uur op de Oostweg aan de kant gezet. Omdat de man een onwaarschijnlijk verhaal tegen de agenten ophing, vroegen de agenten of de man drugs, wapens of andere verboden goederen bij zich had. Ze vorderden hem deze - indien aanwezig - uit te leveren. De man verklaarde echter niets bij zich te hebben.

De agenten besloten de auto te doorzoeken. In het dashboardkastje bleken vervolgens verschillende zakjes met hennep te liggen. Deze werden in beslag genomen en de man werd in de boeien geslagen. Bij fouillering bleek de man ook nog een paar duizend euro aan contact geld op zak te hebben. Omdat hij geen goede verklaring had over waar het geld vandaan kwam, werd besloten het geld ook in beslag te nemen.

De verdachte is ingesloten voor verder onderzoek.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mooi (19-9-2021 om 20:56)
Mooi hoor, goed gedaan van politie. Opruimen die rommel. Zulke lieden willen geld verdienen aan andermans ondergang. Opsluiten met die zooi, zulke rommel kunnen we niet gebruiken in de maatschappij.
Mijn mening (19-9-2021 om 14:37)
Goed gedaan, trek gelijk zijn financiële wandel en handel even na en pluk dit volk helemaal leeg.
krab (19-9-2021 om 10:18)
Lang leven de drugs in krabbendijke Goed werk politie. Hou nog maar meer controles.
Cookie-instellingen beheren