Weerbericht:
Af en toe zon en droog. Morgen zonnig en warmer
Verkeersinformatie:
Geen files

N57 weer open, uitgebrande bouwkeet gesloopt

Toegevoegd: 19-09-2021, 11.28 uur
Bij de brand kwam behoorlijk wat rook vrij.
Bij de brand kwam behoorlijk wat rook vrij.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

SEROOSKERKE (SD) - Het deel van de N57 bij Serooskerke (SD) dat vanochtend werd afgesloten vanwege een felle uitslaande brand in een grote bouwkeet is weer helemaal open.


In overleg met de eigenaar van het gebouw is een kraan ter plaatse gekomen zodat de keet gesloopt kon worden en zo de brand goed uitgemaakt kon worden. Rond 09.45 uur werd de inzet van de brandweer afgebouwd. Eén blusvoertuig bleef nog ter plekke om tijdens de sloopwerkzaamheden de laatste resten van de keet af te blussen.

De brand in de keet, welke op een terrein langs de Serooskerkseweg (N57) stond, werd rond 06.00 uur opgemerkt door voorbijgangers. Mede vanwege het gebrek aan een goede waterwinning werden twee tankautospuiten en twee waterwagens ingezet. Omdat de vrijkomende rook over de N57 trok werd besloten deze af te sluiten tussen de kruising met de Provincialeweg (N59) en de N652 bij Burgh-Haamstede. Rond 10.00 uur kon de weg weer worden vrijgegeven.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren