Weerbericht:
Zacht en zonnig najaarsweer, tot vrijdagavond droog
Verkeersinformatie:
16 files van totaal 62 km

Vrouw ten val in bosgebied, strandwacht schiet te hulp

Toegevoegd: 19-09-2021, 18.38 uur
De strandwachten brachten de vrouw naar de ambulance.
De strandwachten brachten de vrouw naar de ambulance.
© Foto: Strandwacht Banjaardstrand
Door: Roland de Jong

OOSTKAPELLE - Strandwachten van de reddingspost van het Banjaardstrand hebben zondagochtend in het bosgebied bij Oostkapelle hulp verleend aan een vrouw die ongelukkig ten val was gekomen.


Bij de alarmcentrale werd rond 11.30 uur melding gemaakt van iemand die ten val was gekomen nabij duinovergang De Lage Duintjes. In eerste instantie werd hiervoor de strandjeep van de brandweer Burgh-Haamstede opgeroepen maar na overleg met de lifeguards van de reddingspost Banjaardstrand werd besloten dat zij de melding voor hun rekening zouden nemen.

Nadat het slachtoffer was gelokaliseerd, werd zij door de strandwachten naar de gereedstaande ambulance gebracht voor verdere behandeling en vervoer.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren