Weerbericht:
Veel bewolking, vanmiddag regen. Komende nacht en morgen enkele buien
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 9 km

Fietser ernstig gewond bij botsing met motorrijder

Toegevoegd: 19-09-2021, 18.44 uur - Update: 19-09-2021, 19.24 uur
Foto 6 van 25

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Joris (20-9-2021 om 07:09)
@AntiGSM: Fietsers zijn zeker niet heilig voor mij. Velen nog met de telefoon in de hand, verkeerslichten zien ze altijd 'groen' en zeker bij de elektrische modellen is de snelheid gevaarlijk hoog. Maar de laatste keer dat ik een motorrijder zag die zich aan de maximum snelheid hield zat ik nog in de zandbak met een schepje. Neem maar van mij aan dat dat lang geleden is.
AntiGSM (20-9-2021 om 00:22)
@Joris; je gaat er van uit dat de fietsers heilig zijn, kan ik je vertellen dat die dagelijks enorme risico's nemen door op het laatste moment over te steken en er van uit te gaan dat de andere weggebruikers hun wel voor laten gaan ook door hun positie als "zwakkere weggebruiker" waardoor de schuld vaak bij de tegenpartij komt te liggen (financieel). En als je het over snelheid hebt: vind jij de snelheden van de hedendaagse fietsers normaal?
Grote Smurf (19-9-2021 om 23:57)
Klopt Joris. Daar komt nog eens bij dat er ook fietsers zijn die muziek luisteren met oortjes waardoor ze dus weinig tot niks horen van wat er om hun heen gaande is. Het is eigenlijk ook steeds gevaarlijker aan het worden om met motoren de weg op te gaan omdat het steeds drukker op de weg wordt. Dan kun je wel verdedigend gaan rijden maar je bent altijd nog afhankelijk hoe goed die ene bestuurder van welk voertuig dan ook (of in dit geval deze fietser) het allemaal in de gaten heeft en jou niet over het hoofd ziet. Zo ook heel recent op de Langeweg maar ook die politiemotor die op een afslaande porsche klapte. Het gebeurd landelijk meer dan dat wij weten. Laten we hopen dat deze fietser er bovenop komt en geen blijvend letsel overhoudt.
Lieburg (19-9-2021 om 21:17)
Het was niet de Rotterdamse heli maar LLF3 uit Volkel
Joris (19-9-2021 om 19:50)
Logisch dat er nog gedegen onderzoek door de politie gedaan wordt. De weg ter plaatse is een 60km/u zone. Je steekt over als de motorrijders nog een stipje in de verte zijn. Blijkt dat ze veel harder gaan dan de toegestane snelheid dan zijn ze in een mum van tijd bij je om je fiets in tweeën te rijden. De fietser kan ook de motorrijder over het hoofd gezien hebben hoewel dat gezien het gebrek aan obstakels en de geluiden die motoren vandaag de dag maken zeer onwaarschijnlijk is.
Cookie-instellingen beheren