Weerbericht:
Vanavond regen. Ook morgen nat.
Verkeersinformatie:
Geen files

GRIP 1 situatie door brand Terneuzen

Toegevoegd: 20-09-2021, 13.01 uur
De brand is nog niet onder controle.
De brand is nog niet onder controle.
© Foto: Remi Mesu
Door: Remi Mesu

TERNEUZEN - De hulpdiensten hebben een GRIP 1 situatie afgekondigd naar aanleiding van de brand in een stapel hooibalen in Terneuzen. De opschaling gebeurde om het overleg over de bestrijding makkelijker te maken. De brand is nog steeds niet onder controle.


Hoewel de brandweer de stapel eerder gecontroleerd liet uitbranden,dreigde een berg hooisnippers toch in de brand te vliegen. Daarom werd er eerder al verder opgeschaald. Er is een groot watertransport en een hoogwerker naar de plek van de brand gekomen. Een slang is uitgerold vanaf een vijver naar het perceel.

Later schaalde de brandweer op naar GRIP 1 om makkelijker met alle partijen te kunnen overleggen over de bestrijding van de brand. Om de communicatie te vergemakkelijken is een commandounit ingezet. De Veiligheidsregio Zeeland waarschuwt om uit de rook te blijven.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren