Weerbericht:
Overdag eerst zon, vanaf vanavond bewolkt en van tijd tot tijd (mot)regen
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 16 km

Agenten treffen boksbeugel aan bij man in Hulst

Toegevoegd: 21-09-2021, 16.22 uur
Agenten treffen boksbeugel aan bij man in Hulst
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

HULST - De politie heeft maandag in Hulst een boksbeugel in beslag genomen. Omdat het voorwerp als een wapen wordt gezien, is het bezit ervan verboden. De man deed vrijwillig afstand van de boksbeugel.


Surveillerende politiemensen zagen maandagavond een auto op de Glacisweg in Hulst rijden en besloten over te gaan tot een controle. De bestuurder, de 23-jarige man, gaf hen toestemming om in zijn auto te kijken. De agenten vonden volgens een woordvoerder een boksbeugel, een blokje hasj en een zakje wiet. Van de bestuurder werd een speekseltest afgenomen. Die wees uit dat hij onder invloed was van THC.

De man werd door de politie meegenomen naar het bureau. Daar kwam ook een arts naartoe om een bloedmonster van de automobilist af te nemen. Het bloedmonster zal onderzocht worden door het NFI. Als de uitslag hiervan bekend is neemt een officier van justitie een besluit over de verdere afhandeling van de zaak.

De drugs en het verboden wapen zijn in beslag genomen door de politie. De man deed vrijwillig afstand van de goederen. De voorwerpen worden vernietigd.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren