Weerbericht:
Half tot zwaar bewolkt en een enkele bui. Overdag af en toe zon
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 8 km

Forse file door ongeluk op A58 bij Arnemuiden

Toegevoegd: 21-09-2021, 21.58 uur
Door: Remi Mesu

ARNEMUIDEN - Door een ongeluk is er dinsdagmiddag een forse file ontstaan op de A58 bij Arnemuiden. Het verkeer werd tijdelijk omgeleid via de oprit bij het tankstation bij de Walcherse plaats.


Het ongeluk gebeurde rond 16.40 uur ter hoogte van het tankstation bij Arnemuiden. Vier automobilisten kwamen daar met elkaar in aanraking waardoor een ravage ontstond op de snelweg. Meerdere politie-eenheden kwamen met spoed ter plaatse voor het ongeluk net als de ambulancedienst. Ook moest een berger naar de plek van het ongeluk komen om alle voertuigen te takelen.

Bij het ongeluk raakte niemand gewond. Om de hulpdiensten veilig het werk te laten doen en om de snelweg te laten schoonmaken, werd het overige verkeer op de A58 omgeleid over de oprit van het tankstation. Daardoor ontstond een forse file tussen Middelburg en Arnemuiden. Rond 18.00 uur waren de opruimwerkzaamheden afgerond en kon de snelweg weer worden vrijgegeven.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Johan (22-9-2021 om 13:01)
Vroeger, toen je nog de hele dag 130 km/uur mocht rijden, waren er veel minder ongelukken. Snel rijden houdt de mensen ontspannen en dwingt hen om op te letten. Wanneer je 100% geconcentreerd en tevreden bent, dan functioneer je op je best!
Adr (22-9-2021 om 12:39)
Misschien hadden ze wat eerder aan moeten geven dat er iets verder op werkzaamheden waren ?? Waardoor de file ontstond Zelf reed ik er net voor en het was wachten tot dit gebeurde
Loes (22-9-2021 om 11:22)
Er wordt zo weinig ruimte gegeven aan elkaar...ik zie zoveel hoe men op de bumpers rijdt en als ze in de gaten krijgen dat iemand in wil voegen geven ze deze de ruimte niet..maar degene zal toch tussenvoegen..door zo te misgunnen vanwege haast wat geen zin heeft want het levert geen tijdwinst op heeft het geen nut. Dit veroorzaakt veel ongelukken. Doordat men weinig ruimte over laat omdat ze bang zijn niet vlot op bestemming te komen of het ik gedrag. Maat zulke zullen het niet begrijpen want dat zijn de ergste die filevorming veroorzaken namelijk die kleven en geen ruimte over wil houden voor medeweggebruiker.
Cor Doeland (22-9-2021 om 10:30)
Tijd voor snelheids controles ?De A58.....daar wordt steeds vaker veel harder gereden dan de 100km die is toegestaan!!!!
Remco (22-9-2021 om 09:15)
6 man met handen in de zakken , al het verkeer omleiden en wachten op een veegwagen. 2 stukjes plastic op de weg , man man had ff een bezem gepakt was het in 10 minuten opgelost.
Ad (21-9-2021 om 22:14)
Stond zelf ook in de file...
Cookie-instellingen beheren