Weerbericht:
Van tijd tot tijd onweersbuien. Morgenmiddag veel regen
Verkeersinformatie:
24 files van totaal 98 km

Traumahelikopter ingezet voor eenzijdig ongeluk Eede

Toegevoegd: 21-09-2021, 23.13 uur
Door: Remi Mesu

EEDE - Een automobilist is dinsdagavond hard uit de bocht gevlogen bij Eede. De traumahelikopter moest ter plaatse komen voor medische ondersteuning. Eén persoon is met spoed naar het ziekenhuis gebracht.


Het eenzijdige ongeluk gebeurde rond 19.00 uur op de Oude Eedeweg bij Eede. De automobilist reed vanuit de richting van Aardenburg naar Eede toen die de controle over het voertuig verloor en uit de bocht vloog. Na een paar bomen te hebben geraakt, kwam de auto op de weg tot stilstand. Meerdere politie-eenheden kwamen richting de plek van het ongeluk net als de ambulancedienst en brandweer. Verder kwam ook de Mobiele Urgentie Groep (MUG) uit België en de Nederlandse traumahelikopter ter plaatse.

Toen het slachtoffer ter plaatse verzorgd was, is de persoon met spoed per ambulance naar een ziekenhuis vervoerd. Een berger kwam naar de plek van het ongeluk om de auto te takelen. Daarop kon de weg weer gedeeltelijk worden vrijgegeven. Twee agenten bleven nog achter tot Rijkswaterstaat de laatste benzine en olieresten op de Oude Eedeweg had schoongemaakt.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Johan (22-9-2021 om 12:53)
Je mag op deze weg maximaal 60 km/uur maar als ik zie hoe deze Mercedes beschadigd is, lijkt het wel alsof er iets harder is gereden. Mijn advies: Rij nooit harder dan je beschermengel kan vliegen..... Beterschap voor de inzittende!
Cookie-instellingen beheren