Weerbericht:
Bewolkt en overwegend droog, morgen regen en vrij veel wind
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 4 km

Fietser zwaargewond bij botsing in Waarde

Toegevoegd: 22-09-2021, 16.38 uur
Door: Roland de Jong

WAARDE - Bij een verkeersongeluk in het Zuid-Bevelandse Waarde is woensdagmiddag een fietser ernstig gewond geraakt. Het slachtoffer kwam in botsing met een personenauto.


De fietser en de auto kwamen rond 15.15 uur met elkaar in botsing op de Havenoordseweg. De fietser zou de auto hebben geraakt nadat hij een plotselinge manoeuvre had gemaakt. Waardoor dat precies gebeurde, is nog niet duidelijk. Na het ongeval verleenden omstanders eerste hulp. Ter assistentie van de ambulancemedewerkers kwam het team van de Rotterdamse traumahelikopter ter plekke. Rond 15.35 uur landde de helikopter bij de incidentlocatie.

Het slachtoffer is in eerste instantie in een ambulance gestabiliseerd en vervolgens kort na 16.00 uur per helikopter naar het ziekenhuis in Rotterdam gebracht. Van de persoon die de auto bestuurde is door de politie een blaastest afgenomen maar voor zover bekend was er geen alcohol in het spel. De politie heeft de weg een tijd afgesloten voor onderzoek maar een goed uur nadat het ongeval gebeurde was de weg weer vrij. De auto is opgehaald door een bergingsbedrijf.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren