Weerbericht:
Half tot zwaar bewolkt en een enkele bui
Verkeersinformatie:
13 files van totaal 39 km

Persoon gewond bij botsing in Vlissingen

Toegevoegd: 22-09-2021, 18.24 uur
Het ongeluk vond plaats op de kruising Scheldestraat-Kasteelstraat.
Het ongeluk vond plaats op de kruising Scheldestraat-Kasteelstraat.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Bij een botsing tussen twee auto's op de Scheldestraat in Vlissingen is woensdag aan het einde van de middag een persoon gewond geraakt.


Ter hoogte van de kruising met de Kasteelstraat kwam rond 17.30 uur een personenauto in botsing met een bestelauto. Een inzittende van de personenauto liep verwondingen op. De automobilist die in de bestelauto zat bleef ongedeerd. Hij heeft tegenover de aanwezige politieagenten een verklaring afgelegd.

De ambulancemedewerkers zijn tond 18.00 uur weer vertrokken. Het is niet duidelijk of de gewonde mee moest naar het ziekenhuis. Over de aard en de ernst van het letsel van de gewonde is nog niets bekend. Hetzelfde geldt voor de oorzaak van het ongeluk.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mike (22-9-2021 om 19:15)
In de Scheldestraat...? Maar daar houdt iedereen zich toch keurig aan de snelheidslimit? Daar is elke bestuurder een modelburger? Daar wordt nimmer geracet, hard opgetrokken... Hier snap ik dus niets van. In de Scheldestraat??
Cookie-instellingen beheren