Weerbericht:
Vandaag droog, morgen regen
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 5 km

Barendrechter kwam om door vuurwapengeweld

Toegevoegd: 23-09-2021, 08.47 uur
Sporenonderzoek in de brandgang vorige week.
Sporenonderzoek in de brandgang vorige week.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De 23-jarige Barendrechter die precies een week geleden dood werd gevonden in een Vlissingse brandgang, is om het leven gekomen door vuurwapengeweld. Dat meldt de politie.


Het slachtoffer werd vorige week vrijdag rond 06.50 uur gevonden in een brandgang tussen de President Rooseveltlaan, de Adriaen van de Vennestraat en de Ambrosius Bosschaertstraat. Al snel bleek dat de hulpdiensten niets meer voor hem konden doen. Een Team Grootschalige Opsporing (TGO) van de politie doet sindsdien onderzoek naar de zaak.

Inmiddels zijn er volgens de politie al een tiental tips binnengekomen. Deze worden momenteel allemaal stuk voor stuk nagekeken. De politie is echter nog op zoek naar aanvullende informatie en hoop daarom dat nog meer mensen zich melden. Tips zijn welkom via 0900-8844. Anoniem melden kan via het Team Criminele Inlichtingen (TCI). Wilt u met het TCI spreken, dan kunt u hiernaar vragen bij 0900-8844.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Patricia (23-9-2021 om 17:45)
Jee mensen wat een rare opmerkingen denk aan deze jongen zo jongen uit het leven en dat door geweld wat maakt het uit waar hij vandaan komt en denk aan zijn. Familie en vrienden zo jong en veel verdriet voor nabestaanden rust zacht dit verdiend niemand
Franky (23-9-2021 om 17:08)
Hopelijk vinden ze de dader, dat is voor de nabestaanden misschien wel het belangrijkste, misschien niet nu maar later wel denk ik zo.
Blikje cola (23-9-2021 om 16:15)
@Timsalabim Maak jij nu niet eveneens een corrigerend bijdehante opmerking? Overigens eveneens anoniem, hypocriet.
Nina (23-9-2021 om 13:12)
Wat maakt het uit waar hij vandaan kwam Sjaak? Doet er totaal niet toe
Timsalabim (23-9-2021 om 12:22)
Oke dan sjaak, waarom ga je je niet even nuttig maken en jezelf melden op het politie bureau want je weet hier kennelijk meer van…. Die bijdehante corrigerende opmerkingen maken kan iedere anoniemo op internet.
Tja (23-9-2021 om 12:21)
@Sjaak of het nu een barendrechter of iemand uit Vlissingen was in beide gevallen is t doodzonde en gaat vlis er zwaar op achteruit
Cookie-instellingen beheren