Weerbericht:
Half tot zwaar bewolkt en een enkele bui
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

TBS Middelburgse pyromaan beëindigd

Toegevoegd: 23-09-2021, 17.54 uur
TBS Middelburgse pyromaan beëindigd
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De Middelburger M. R. (25), die ruim zes jaar geleden de nodige branden in zijn woonplaats stichtte, hoeft zich niet langer te onderwerpen aan het regime van de tbs met voorwaarden. De rechtbank in Middelburg heeft die maatregel donderdag beëindigd.


R.stichtte in 2014 en 2015 diverse branden. Hij stak onder meer winkelwagentjes, auto's en een bouwkeet in brand. R.viel op doordat hij steeds als één van de eersten bij het blussen stond te kijken. Door een peilbaken op zijn fiets te zetten kon R. in de gaten worden gehouden en kwam er een einde aan zijn brandstichtingen.

R. werd in 2015 tot 18 maanden cel en de tbs met voorwaarden veroordeeld.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
EM (23-9-2021 om 18:54)
Deze straf TBS had de veroordeelde brandstichter in 2018 wel mogen hebben die in Kloosterzande en omgeving diverse branden heeft gesticht ,en in 1 straat diverse keren op een het zelfde adres ,inmiddels zou hij al weer vrij kunnen zijn want zijn straf was 4 jaar minus voorarrest .
Cookie-instellingen beheren