Weerbericht:
Bewolkt, in het noordoosten enkele opklaringen. Morgen af en toe motregen
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 20 km

Wegafsluitingen na melding lekkende vrachtauto

Toegevoegd: 23-09-2021, 21.23 uur
Door: Roland de Jong

GOES - De brandweer is donderdagavond uitgerukt vanwege een melding van een mogelijke lekkage uit een vrachtwagen. Vanwege het incident werden verschillende wegen in Goes tijdelijk afgezet.


De melding van het incident aan het Klein Frankrijk kwam rond 20.10 uur binnen. Volgens een woordvoerder van de Veiligheidsregio Zeeland (VRZ) was er bij één van de op het bedrijfsterrein geparkeerde vrachtwagens een sissend geluid gehoord. Er werd rekening gehouden met een vrijkomende gevaarlijke stof en daarom werd de directe omgeving door de politie afgezet. Ook de doorgaande route via de Ringbaan West werd afgesloten. Dit zorgde voor de nodige verkeershinder.

De brandweer deed verschillende metingen maar hieruit kwamen geen bijzondere waardes naar voren. Het sissende geluid werd ook niet meer waargenomen. Een afsluiter werd voor de zekerheid extra dichtgedraaid en rond 20.55 uur werd de omgeving weer vrijgegeven. Bij het incident werden door de brandweer een tankautospuit, een officier van dienst en een adviseur gevaarlijke stoffen ingezet.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
mar (24-9-2021 om 16:14)
Ineke, die van de gemeente zeker; vuilniswagen.
Ineke swartjes (24-9-2021 om 09:32)
Bij ons rijdt elke week een lekkende vrachtwagen door de straat overal zie je de sporen in het dorp en er wordt niet op gereageerd en vieze strepen daar kijkt de gemeente niet naar terwijl het is geraporteerd
Cookie-instellingen beheren