Weerbericht:
Af en toe zon en kans op een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 9 km

Man met gebroken neus na mishandeling

Toegevoegd: 12-03-2007, 09.45 uur
Door: Roland de Jong
GOES – In de nacht van zaterdag op zondag is in Goes een 25-jarige man uit de gemeente Borsele mishandeld.

De man was wezen stappen met een paar vrienden en had een hapje gegeten toen hij met twee anderen naar zijn auto liep die op het Kolveniershof stond geparkeerd. In de Wijngaardstraat passeerden ze drie andere mannen.

Ineens werd er door de drie agressief gereageerd op het groepje vrienden. De onbekenden bleven achter de mannen aanlopen tot aan de parkeerplaats. Eén van de stappers ging daar staan bellen. Hij werd plots belaagd door één van de onbekende mannen. Hij kreeg een klap in het gezicht.

Toen de 25-jarige zijn vriend te hulp schoot kreeg hij ook een klap in het ge-zicht. Hij reageerde hier niet op en liep met zijn vriend naar de auto. Daar aangekomen draaide hij zich om en zag dat de mannen een fiets in zijn rich-ting gooiden. De man kreeg de fiets tegen zijn hoofd. Hij liep hierbij een ge-broken neus op. De man heeft zich bij de huisartsenpost onder behandeling moeten stellen.

Signalement
De politie heeft een signalement van de daders verspreid. De daders zijn alle-drie blank en vermoedelijk in de leeftijd van 17 tot 19 jaar oud. De jongen die de klappen heeft uitgedeeld had blond stekeltjeshaar en een stevig postuur. Hij droeg een jack van het merk Nickelson. Hij was ongeveer 1.75 meter lang. De twee andere jongens hadden kort, donker haard en droegen donkere kleding.

De politie is op zoek naar mensen die meer informatie hebben over het voor-val en de daders. Zij kunnen langs gaan op het politiebureau of bellen met 0900-8844.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren