Weerbericht:
Enkele buien, geleidelijk droog en zonnige perioden
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Gewonde bij botsing met tractor Grijpskerke

Toegevoegd: 23-09-2021, 22.47 uur
Door: Roland de Jong

GRIJPSKERKE - Een inzittende van een personenauto is donderdagavond gewond geraakt toen de auto in botsing kwam met een tractor. Dat gebeurde bij Grijpskerke.


Een automobilist reed rond 20.35 uur met zijn Opel Astra over de Mariekerkseweg tussen Grijpskerke en het buurtschap Mariekerke. Vanaf een akker kwam rond dat tijdstip een tractor gereden. De bestuurder hiervan schatte in dat hij nog wel voor de auto de weg op kon rijden maar dat bleek een misvatting. Een botsing was het gevolg.

De personenauto reed tegen één van de wielen van de tractor. De bestuurders van de tractor en de auto bleven ongedeerd maar de bijrijdster van de personenauto liep wel letsel op. Ambulancemedewerkers hebben haar voor nader onderzoek naar een ziekenhuis gebracht.

Bergingsbedrijf Kuzee heeft de auto, die flinke schade had aan de voorzijde, rond 22.30 uur getakeld.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren