Weerbericht:
Bewolkt, regen en sneeuw. Morgen zonnige perioden
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Auto raakt in de sloot bij Axel

Toegevoegd: 24-09-2021, 13.38 uur
Het ongeluk gebeurde op de N62 bij Axel
Het ongeluk gebeurde op de N62 bij Axel
© Foto: Remi Mesu
Door: Remi Mesu

AXEL - Een automobilist is vrijdagmorgen bij een eenzijdig ongeluk bij Axel in de sloot beland. De bestuurder is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.


Het ongeluk gebeurde rond 11.45 uur op de N62. Vlak voor de afslag naar Axel belandde een automobilist door onbekende oorzaak in de naastgelegen sloot.

Alle hulpdiensten werden opgeroepen voor het eenzijdige ongeluk. Echter hoefde de brandweer niet meer ter plaatse te komen. Op de locatie van het ongeluk werd de N62 door de politie en een wegbeheerder gedeeltelijk afgezet. De rechterrijstrook richting Terneuzen was tot ongeveer 13.00 uur niet beschikbaar.

Het aanwezige ambulancepersoneel ontfermde zich over de betrokkenen. Beide inzittenden zijn per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Een berger moest ter plaatse komen om de personenauto te takelen.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren