Weerbericht:
Toenemende bewolking, vanmiddag regen. Komende nacht en morgen enkele buien
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 12 km

Zwaargewonde bij ongeluk Walsoorden

Toegevoegd: 24-09-2021, 17.49 uur
Foto 9 van 31

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Johan (27-9-2021 om 18:26)
@fietser Het slachtoffer ligt nog zwaargewond in coma. Verschrikkelijk tragisch allemaal, maar het toont wederom aan hoe gevaarlijk wielrennen op de openbare weg is. De openbare weg is niet de plaats om je met sportfietsen snoeihard zonder bescherming tussen het overige verkeer te bevinden. Nu ken ik in dit geval het slachtoffer en zijn vrouw, en het is allemaal verschrikkelijk tragisch, maar het is absoluut geen op zich staand feit. In de zomermaanden worden er vrijwel dagelijks wielrenners aangereden, en dat zegt toch voldoende over de sport.
fietser (27-9-2021 om 11:36)
Voorrang van rechts? Harde les. Hoop dat het allemaal goed komt met de fietser. Polderwegen moeten autoluw. Drempels op de kruisingen!!! 60km/u, maar wordt veel harder gereden. Vooral als het rustig is en dan kunnen dit soort dingen gebeuren,
EM (25-9-2021 om 11:29)
Ik wens alle betrokkenen veel sterkte zoiets is te erg voor woorden om mee te maken
Cookie-instellingen beheren