Weerbericht:
Bewolkt, van het zuidwesten uit opklaringen
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 12 km

Gereedschappen gestolen uit gebouw Grijpskerke

Toegevoegd: 24-09-2021, 17.58 uur
Gereedschappen gestolen uit gebouw Grijpskerke
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

GRIJPSKERKE - Inbrekers hebben in de nacht van woensdag op donderdag voor duizenden euro's aan gereedschap gestolen uit een gebouw in Grijpskerke. De politie roept mensen op om op te letten als onbekenden gereedschap proberen te verkopen.


De inbraak vond plaats in de nacht van woensdag 22 op donderdag 23 september. De inbrekers sloegen hun slag in een gebouw aan de Baayenhovenseweg bij Grijpskerke. De daders wisten het pand binnen te komen door een ruit te vernielen. Vanuit de loods werden kettingzagen, bosmaaiers en andere kleine machines en gereedschap gestolen.

De buit had een waarde van duizenden euro's. De politie heeft inmiddels een onderzoek ingesteld naar de diefstal. Volgens de politie is het incident de eerste inbraak bij een bedrijf op Walcheren in september van dit jaar. Vorig jaar werd in het najaar in hetzelfde gebied in totaal tien keer ingebroken bij een bedrijf, namelijk in vier keer in september en zes keer in oktober en november.

De Walcherse politie kreeg vrijdag vier meldingen van verdachte mannen die gereedschappen te koop aanboden. De agenten adviseren mensen om  foto's te maken als men iets bijzonders bij een bedrijf ziet als het donker is. Ook roept de politie men op om, indien mogelijk, een foto te maken als er door een onbekende gereedschap wordt aangeboden. Daarna moeten mensen meteen contact opnemen met de politie via 112 in spoedgevallen of via 0900-8844. 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren